avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cât costă taxa judiciară de timbru ?
Discuție deschisă în Executare silită

Cât costă taxa judiciară de timbru ?

Am de formulat o contestație la executare pentru aproximativ suma de 100000 lei. Mă puteți dumiri cât este taxa judiciară de timbru pentru această acțiune ???
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:43, 7 Iunie 2017
(2) În cazul contestaţiei la executarea silită, taxa se calculează la valoarea bunurilor a căror urmărire se contestă sau la valoarea debitului urmărit, când acest debit este mai mic decât valoarea bunurilor urmărite. Taxa aferentă acestei contestaţii nu poate depăşi suma de 1.000 lei, indiferent de valoarea contestată.
Taxa judiciara de timbru este de 1000 lei conf.art.10(2) teza a II a din OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru ancacatya ancacatya daca am depus o contestatie la executare silita,trebuie sa platesc taxa de timbru?azi se judeca,primul termen,si sunt disperata ca nu stiu ce si cat tre sa ... (vezi toată discuția)
Valoare taxa timbru judiciar coiciu coiciu vreau sa fac contestatie la un titlu executoriu in valoare de RON 295 (valoarea debitului inregistrat) si ma intereseasa care este valoarea: - taxei judiciare ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru execi=utare silita caraula caraula Se mai plateste taxa de timbru pentru o contestatie la o executare silita. (vezi toată discuția)