avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de BAC -BLOCATA
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de BAC -BLOCATA

Buna ziua ..... am fost student la o facultate din Iasi(hidrotehnica mai excat) in perioada 2015-2016 dupa care nu am mai trecut pe la facultate si nici nu mi-am scos diploma de la secretariat. Recent am avut nevoie doar de o xerocopie de la diploma de bac insa conducerea secretariatului nu a vrut nicidecum sa imi dea decat doar daca imi fac lichidarea. Problema e ca am cateva datorii la caminele studentesti si nu imi permit sa scot diploma acum... ce e de facut? Nu as putea sesiza pe cineva? Nu mi-au prezentat nici un regulament si nimic altceva dar secretariatul fix motivul asta il invoca- ca regulamentul spune ca nu ai voie sa iti dam o xerocopie.

Alte discuții în legătură

Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de constructii ... ionutandrei10 ionutandrei10 Buna ziua , in anul 2016 m-am inscris la facultatea de construcrii prin echivalare direct in anul 2 fara taxa. Nu am fost prezent, In anul 2018 am facut ... (vezi toată discuția)