avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Statul Roman pe cf
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Statul Roman pe cf

Cum se poate scoate statul roman de pe un cf? Terenul nu mai are cladirea pe el (s-a dezmembrat in doua si cladirea este pe celalalt cf).
Doresc obtinerea unei autorizatii de construire si in urbanism s-a cerut acordul Statului Roman. Se poate obtine autorizatia cu acordul de la primarie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:52, 8 Iunie 2017
Statul Roman este reprezentat de Ministerul de Finante. Nu aveti cum sa-l "scoateti" din CF, daca insa aveti actul de dezmembrare din care rezulta ca proprietatea Statului Roman este doar cladirea in cauza, care nu se mai regaseste pe lotul care va intereseaza pe dvs, solicitati primariei emitente sa modifice certiicatul de urbanism din care sa elimine avizul cerut. In ultima situatie, acel aviz se poate obtine de la Ministerul de Finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie inceputa de doi viitori soti marin daniel marin daniel prietena mea (viitoarea sotie) are atribuit de la primarie conform legii nr 15/2003 un teren pe care vrem sa incepem sa construim impreuna o casa. constructia ... (vezi toată discuția)
Lege pt eliberarea autorizatie de constructie ektcib ektcib am depus documentatia pt eliberarea unei autorizatii de constructii pt o conducta de gaze naturale. precizez ca au trecut 45 de zile si inca nu am primit ... (vezi toată discuția)
Obtinele autorizatie de extindere casa marian_eugen marian_eugen Buna seara,m-am apucat si eu sa construiesc inca doua camere,o baie si un hol in prelungirea casei existente cu modificarea acoperisului casei existente si nu ... (vezi toată discuția)