buna ziua,
am si eu o problema foarte mare si urgenta si v-as fi racunoscatoare daca m-ati putea ajuta.
pana la data de 15 mai am fost in CIC dupa care m-am intors la fostul loc de munca (mentionez ca sunt insarcinata si de la 1 august am intrat in concediu de maternitate). la fostul loc de munca unde am functia de baza totul este in regula, dar...de la data de 1 iulie mai am un contract partial unde am prerstat activitatea pe bune pentru o luna, dupa care de la 1 august am intrat in concediu de maternitate (ei stiau asta de la inceput ca dupa o luna voi intra in concediu). problema este ca acum spun ca nu exista baza de calcul pentru a intra in concediu de maternitate. eu am citit OUG 158/2005 dar nu sunt foarte lamurita.
mentionez ca acolo unde am functia de baza s-au luat in calcul doar cele 2 luni si jumatate ca baza de calcul.
Va multumesc mult.
Pentru a beneficia de concediu si indemnizatie de maternitate, asigurata trebuie sa aiba un stagiu de cotizare de minim 1 luna realizat in ultimele 12 luni anterior primei zile de concediu medical inscrise in certificatul medical.