avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de insertie

Baietelul meu implineste 2 ani in ianuarie 2018. Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani. Dar incep serviciul in data de 1 septembrie 2017. Beneficiez de stimulentul de 650 de lei lunar pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, daca demisionez de la locul de munca de unde am ramas pe maternitate si lucrez la alt loc de munca din septembrie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 8 Iunie 2017
Corincopot a scris:

.... Beneficiez de stimulentul de 650 de lei lunar pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, daca demisionez de la locul de munca de unde am ramas pe maternitate si lucrez la alt loc de munca din septembrie?

Raspunsul este afirmativ la intrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie elizanae01 elizanae01 Buna ziua, Intrebarea mea este : Ce solutie am ca sa pot beneficia de suplimetul de bani de la stat daca incep serviciul mai devreme, in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție Ramona 1988 Ramona 1988 Bună seara, dacă în data de 11.07.2019 copilul împlinește 2 ani, mama în ce data ar trebui sa înceapă lucrul? Cu 60 zile sau 90 zile, tatăl nu își ... (vezi toată discuția)