Bună ziua!
Vă rog să - mi spuneţi dacă pentru perioada de preaviz, de 20 zile lucrătoare, salariatul care urmează a fi concediat, deşi a efectuat concediul de odihnă corespunzător perioadei lucrate până la primirea notificării, mai beneficiază de zile de concediu de odihnă pentru perioada preavizului şi cum se procedează: se plătesc sau se efectuează în acest interval?
Numarul de zile de CO la care are dreptul un salariat este cel aferent perioadei lucrate pana la data incetarii c.i.m. - perioada care include si perioada de preaviz.
Art.81 alin. (5) C.mun. : Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.
Art.144 C.mun.
(1) Dreptul la concediu de odihna anual platit este garantat tuturor salariatilor.
(2) Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari.
Prin urmare, este posibil ca in perioada de preaviz sa se efectueze concediu de odihna.
CO nu prelungeste durata preavizului , astfel incat la expirarea perioadei de preaviz raportul de munca va inceta.
Relatii de munca
clausofe
Buna ziua! Daca mi-am depus demisia, pot sa-mi efectuez concediul de odihna in perioada de preaviz? Mentionez ca nu l-am efectuat complet nici pe anul 2017. (vezi toată discuția)