avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare sporul de vechime si modificarea încadrării ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare sporul de vechime si modificarea încadrării in munca

Buna ziua,
am 2 întrebări: mi-am schimbat locul de munca, la ora actuala sunt încadrata ca
referent debutant in cadrul unei institutii de stat, avand o vechime in munca de app 8 ani, aceasta nu imi este luata in considerare - studiile terminate sunt cele postliceale - echivalente cu studiile medii la ora actuala, dar as dori sa-mi explicati cum este posibil ca inclusiv lucrand in cadrul acestei institutii de mai bine de un an, sa nu fie modificata incadrarea in munca, adica sunt tot referent debutant, si care este motivul pentru care nu este luata in calcul vechimea anterioara in munca.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:56, 8 Iunie 2017
Motivul trebuie sa vi-l dea angajatorul dvs .. noi putem doar presupune ce motiv ar putea avea.

Ati dat concurs la noua institutie de stat ? Daca da, pe ce post ?
Puteti fi referent debutant si totusi sa aveti vechime in munca (sub forma gradatiei de vechime acordate la salariu). Dvs prin concurs ati acceptat postul de referent debutant si incadrarea in munca s-a facut ca atare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare functie nelagrepolis nelagrepolis buna... M-am intors la serviciu dupa 3 ani de ingrijire coplil pana la varsta de 2 !Functia pe care o aveam nu mai apare in nomenclator....intre timp am ... (vezi toată discuția)
Buna seara speta este urmatoarea: se organizeaza concurs pentru ... Catalin2906 Catalin2906 Buna seara Speta este urmatoarea: Se organizeaza concurs pentru ocuparea functiei de referent IA (studii medii) in cadrul structurii financiar contabile ... (vezi toată discuția)
Debutant cu studii superioare mariancami20 mariancami20 Din anul 1989 am fost incadrata ca asistenta medicala in domeniul sanitar,iar in anul 2007 am fost incadrata in cadrul aceleiasi institutii ca referent de ... (vezi toată discuția)