avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... demolare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

demolare

buna seara, am cumparat o casa pe care vreau sa o demolez,casa mai are o anexa care e impartita, jumatate e a mea iar cealalta jumatate e a unei alte persoane.persoana respectiva are 900 m,latimea fiind de 8 m,iar eu am 9800 m.mentionez cladirea se afla intr o stare avansata de degradare
Cel mai recent răspuns: oana123x , utilizator 09:07, 19 Martie 2018
Anexa n-o puteti demola fara acordul persoanei respective.
dar proprietarul e decedat,iar mostenitoarea nu a dezbatut succesiunea...eu in acest caz cui cer aprobarea?iar in cazul in care nu e de acord si se darama ce as puptea face?multumesc
Cereti acordul mostenitoarei.
daca nu a facut succesiunea de unde sa stiu cine e mostenitoarea,nu locuieste acolo,iar la primarie apare tot decedatul...impozitul nu l a platit de 5 ani.din auzite stim ca ar fi o mostenitoare.eu trebuie sa stau blocata cu daramatura in curte pana apar "vecinii"..oare nu exista alta cale?
Anexa e pe terenul dvs si jumatate pe terenul proprietarului decedat?

Alte discuții în legătură

Acte demolare raduiuli raduiuli Buna. Vreau sa demolez o casa construita in 1911- care se afla intr-o stare avansata de degradare , situata pe un teren mostenit. Acte de proprietate pe casa ... (vezi toată discuția)
Impozit casa nelocuibila basileu basileu Trebuie sa fac succesiunea unui teren cu o casa, intravilan, in Pitesti. Casa a fost retrocedata, din 1992 pana in 2013 a fost folosita drept circiuma o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)