avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum sa contabilizez-tratez facturile?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum sa contabilizez-tratez facturile?

Buna ziua,
am un contract de "prestarii servicii" in valoare de 7500Euro, unde obiectul este" furnizarea de servicii informatice ca analiza de business, dezvoltare soft, web", perioada nederminata?. Imi factureaza deocamdata " rate avans cf contractului".
Nu stiu cum sa il contabilizez-tratez , facturile deocamdata le-am bagat in 409, dar sa consider o prestare de serviciu si atunci cand vine factura finala sa bag suma in 628, sau sa o consider o imobilizare necorporala, de fapt o licenta pentru folosirea unui soft pus la dispozitie si sa fac o amortizare lunara ca si un program informatic (3-5ani amortizare)
Multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare site societate comerciala Nicoleta2016 Nicoleta2016 Pe ce cont se poate inregistra site-ul unei societati comerciale si pe c eperiaoda se poate amortiza? (vezi toată discuția)
Cod clasa amortizare anamaneaconta anamaneaconta Se folosete cod de clasa pentru amortizarea unei imobilizari necorporale? in cazul de fata un soft.......daca da care este acel cod? Va multumesc (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)