avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum devin producator cu acte in regula?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum devin producator cu acte in regula?

Buna ziua!
Am un PFA specializat pe secretariat/tehnoredactare/birotica,si intre timp m-am "reprofilat". Produc diferite accesorii de dama - handmade, doar am probleme cu vanzarea/distributia lor in magazine, pentru ca nu am act de provenienta. Adica, trebuie sa introduc un cod CAEN de producator, dar am nevoie de cativa ani lucrati in domeniu/diploma de specialitate... lucruri pe care evident nu le am.
Exista si alta solutie se devin mic producator - fara sa-mi trasform PFA-ul in SRL?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

E nevoie de atestarea unei specializari pt a infiinta un pfa ? DeeaWL DeeaWL Buna seara, as dori putin ajutor din partea dumneavoastra. La sfarsitul acestei luni ar trebui sa imi infiintez un PFA pentru a lucra in colaborare un alt ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)