avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... E nevoie de atestarea unei specializari pt a infiinta ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

E nevoie de atestarea unei specializari pt a infiinta un PFA ?

Buna seara, as dori putin ajutor din partea dumneavoastra.
La sfarsitul acestei luni ar trebui sa imi infiintez un PFA pentru a lucra in colaborare un alt PFA. M-am documentat despre ce este de facut in acest caz, insa am o mare nelamurire.
PFA va fi pe codul CAEN 8219, "functia" mea va fi de tehnoredactor, insa eu nu am aceasta specializare, nu am nici o diploma in domeniul secretariat sau tehnoredactare, desi am lucrat ca angajat la SRL pe acest post. Pot sa imi infiintez PFA fara specializare, sau e nevoie obligatoriu sa am una ?

Multumesc mult de ajutor.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:32, 15 Aprilie 2013
Puteti dovedi pregatirea/calificarea/experienta in domeniu si cu copie dupa cartea de munca/copie dupa revisal daca acolo e trecuta respectiva meserie pentru care doriti sa va autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen tehnoredactare ciradu ciradu Bună ziua, Nu sunt pe deplin lămurit cu privire la codul CAEN pe care îl pot folosi pentru activitatea ce o desfășor ca PFA. Sunt tehnoredactor, mă ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)
Contractul de munca ca act de calificare la infiintarea ii? radu_john radu_john Buna ziua, Pot infiinta o intreprindere individuala daca merg cu o copie dupa contractul de munca de unde am fost angajat ca lucrator comercial timp ... (vezi toată discuția)