avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA pe un alt domeniu decat diploma de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA pe un alt domeniu decat diploma de studii?

Buna ziua,

Nelamurirea mea e urmatoarea:

Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza.
Stiu ca am nevoie de diploma de studii similare sau carte de munca in care sa fie inregistrate aceasta activitate. Nici una dintre cele doua nu ma ajuta.
Am absolvit facultatea de Comunicare si relatii publice, iar pe cartea de munca scrie "Asistent manager".
Sunt in prezent studenta la masterul de traduceri specializate germ-eng, insa mai am 1,5 pana primesc diploma.

Ce fac in aceasta situatie? Pot sa o scald cumva si sa infiintez pfa pe domeniul care ma intereseaza pe mine?

E cineva pe aici care poate pregati actele si poate face drumurile in locul meu pe unde trebuie, contra cost? (si la ce pret?)

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: sonrisa , utilizator 12:49, 2 Ianuarie 2010
nu conteaza,puteti foarte bine sa depuneti la dosar orice diploma de studii,ex. diploma de bacalaureat sau diploma de licenta
aveti nevoie de:
copie ci, un act de studiu,un act de spatiu unde veti avea sediul social, rezervarea de nume asta se face la inceput la registru, veti avea de completat doua cereri tip declaratie model 2 si cerere catre director. infiintarea unui pfa este cea mai simpla. succes.
este important de asemenea sa aveti la dosar, daca locuiti la bloc , de acordul asociatilor de proprietari, apoi daca nu sunteti proprietar dvs in imobilul in care locuiti si sunt de exemplu parintii dvs trebuie sa aveti un contract de comodat in care proprietarii/ ul va acorda folosinta gratuita ,daca sunteti proprietar atunci trebuie depus in copie legalizata actul de proprietate al imobilului.
De exmplu pe diploma de bacalaureat scrie ca am dat examen scris la germana, pe care l-am trecut cu 10. Deci ar trebui sa functioneze cu aceasta diploma, nu?

Ar fi perfect... multumesc din suflet pentru ajutor. Va doresc o zi placuta Craciun minunat si multe cadouri sub brad.
nu conteaza , v-am spus.important este sa existe la dosar un act de studiu nu conteaza ce fel de act. bafta

Alte discuții în legătură

Diploma care sa ateste calificare intr-un domeniu necesara la infiintare pfa? anc4 anc4 Buna Doresc sa imi infiintez un PFA care sa aiba ca obiect principal de activitate, comert electronic.As vrea sa am doua activitati diferite, vanzare online ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa borsh07 borsh07 In cazul unuei afaceri sub forma unui stand de sucuri naturale, ca si PFA, ce act doveditor privind calificarea am nevoie ? e mai recomandat PFA , II sau IF? (vezi toată discuția)
Diplome necesare pentru pfa Martinnn Martinnn Bună seara, Sunt cetățean britanic, sunt în România de 3 ani. Aș dori să îmi fac un PFA pentru a putea da lecții de limba engleză . Am diploma ... (vezi toată discuția)