avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contractul de munca ca act de calificare la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contractul de munca ca act de calificare la infiintarea II?

Buna ziua,
Pot infiinta o intreprindere individuala daca merg cu o copie dupa contractul de munca de unde am fost angajat ca lucrator comercial timp de 6 ani ?Tine loc acel contract de munca la orice alt document in care trebuie sa arat ca am o calificare ,o diploma ,etc...in domeniul comertului?
Cel mai recent răspuns: IMR BUSINESS CONSULTING , Consilier juridic 12:38, 11 Iulie 2014
Cel mai bine e sa mergeti la registrul comertului si sa intrebati daca accepta cu acel contract de munca. Poate ca ar fi mai bine sa aveti extras de pe revisal (care tine loc de carte de munca) pentru acea perioada.
Detalii la adresa [ link extern ]
Contractul de munca nu constituie act care sa faca dovada calificarii profesionale.

REVISAL-ul nu tine loc de carte de munca.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Pentru infiintare unei I.I sau P.F.A. este obligatoriu sa aveti diplome de pregatire care sa ateste ca sunteti calificat sa desfasurati activitatile prevazute de Codul CAEN, insa puteti inmatricula un SRL, intrucat pentru aceasta forma juridica de organizare nu este necesara pregatirea profesionala pentru activitatile autorizate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi deschid un pfa pentru comert online Carlo Hera Carlo Hera Vreau sa-mi deschid un PFA pentru comert online si vad ca in dosar trebuie sa includ diplome. Eu am parasit Romania in clasa a 9-a si nu am niciun fel de ... (vezi toată discuția)
Comert prin i.i. Csuri84 Csuri84 Buna, Stie cineva daca o diploma de contabil este suficienta pentru inregistrarea unei Intreprinderi individuale pentru comert in ... (vezi toată discuția)
Revisal ADI290 ADI290 Un expert contabil,PFA,care a obtinut certificat de inspector resurse umane,avand un contract de prestari servicii de contabilitate cu o societate,pe baza unui ... (vezi toată discuția)