avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN tehnoredactare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN tehnoredactare

Bună ziua,
Nu sunt pe deplin lămurit cu privire la codul CAEN pe care îl pot folosi pentru activitatea ce o desfășor ca PFA.
Sunt tehnoredactor, mă ocup îndeosebi de tehnoredactarea cărților, dar și de editarea textelor, adică uneori culegere, implementarea corecturii, scanări etc.
În prezent am codul CAEN 5811 (activități de editare a cărților), unde nu este specificat explicit „tehnoredactare”.
Nu sunt sigur dacă este în regulă să trec la codul 8219 (fotocopiere, pregătire a documentelor, activități de secretariat), adică dacă pe acest cod aș fi autorizat pentru tehnoredactare.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Coduri caen? florin89 florin89 Buna ziua, Ce coduri caen trebuie autorizate pentru a putea desfasura urmatoarele activitati? * Multiplicari (Xerox) alb-negru si color * ... (vezi toată discuția)
E nevoie de atestarea unei specializari pt a infiinta un pfa ? DeeaWL DeeaWL Buna seara, as dori putin ajutor din partea dumneavoastra. La sfarsitul acestei luni ar trebui sa imi infiintez un PFA pentru a lucra in colaborare un alt ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8299 laur_s_2005 laur_s_2005 Am infintat de curand o firma prin care vreau sa desfasor activitate de \\" birou acte auto\\" (contract de vanzare cumparare, fise inmatriculare etc.) si de ... (vezi toată discuția)