avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trafic de droguri (cannabis)
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trafic de droguri (cannabis)

Salut,am fost dat în primire de un tip căruia i-am vândut 2 grame și după o săptămână o venit diicot-ul la mine la 6 dimineața și mi-o găsit 40 de grame,frunze ce au thc in cantitate de 212 grame,un aparat de mărunțit (grinder), dispozitiv de fumat (bong), o tăbliță de lemn cu un desen cu cannabis, o masca de gaz (bong). Am fost arestat preventiv 2 luni dar am primit arest la domiciliu și deja ii a șasea luna,de asemenea și tatăl meu este arestat preventiv de 7 luni tot pentru trafic de droguri cannabis și îi recidivist,adică ii la a treia abatare,și mama mea a fost în control judiciar pentru tăinuire adica pentru că nu a anunțat poliția ce făceam eu cu tata,dar acum o săptămână am fost la tribunal pentru judecata și mama mea a primit 1 an și 8 luni cu suspendare dar în schimb eu am primit 3 ani și 2 luni cu executare,iar tatăl meu va fi judecat peste 20 de zile,și am făcut apel la curtea supremă,ce șanse am sau ce pot sa fac că să obțin cu suspendare,și cât ați crede că ii da la tatăl meu? La mine ii prima abatere,nu am antecedente,cazierul ii curat,nu mi-am terminat școala și am fost minor când am vândut.Va rog să-mi dați o părere, mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cea mai probabila ionescuana152 ionescuana152 buna ziua .prietena mea a fost in arest preventiv 6 zile dupa care i s a dat arest domiciliu 30 de zile . alaturi de concubinul ei a primit urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri AndreeaBnc AndreeaBnc Buna ziua. Soțul meu este in arest preventiv pentru 30 de zile deoarece a fost prins cu droguri de risc.(cannabis) și anume un gram. Problema este ca el este ... (vezi toată discuția)
Câți ani de închisoare poate lua un recidivist pentru trafic de droguri? AndreeaBnc AndreeaBnc Buna ziua. Soțul meu este in arest preventiv pentru 30 de zile deoarece a fost prins cu droguri de risc.(cannabis) și anume un gram. Problema este ca el este ... (vezi toată discuția)