avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trafic de droguri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Trafic de droguri

Buna ziua. Soțul meu este in arest preventiv pentru 30 de zile deoarece a fost prins cu droguri de risc.(cannabis) și anume un gram. Problema este ca el este recidivist și avea o suspendare de 3 ani, mai avea rămas un an din suspendare. Cât credeți ca va primi pedeapsa? Cum sa procedeze in fata judecătorului pentru a-i mai oferi un pic clementa? Cu ce îl pot ajuta? Ce pot face pentru el ca sa vina repede acasă ? Sunt disperata și nu știu cum sa acționez ....
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
AndreeaBnc, utilizator
Clementa a primit data trecuta, acum e recidivist, daca o sa fie condamnat, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută, după caz, potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă sau la pluralitatea intermediară.
Daca vreti sa-l ajutati ii puteti angaja un avocat.

Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Clementa a primit data trecuta, acum e recidivist, daca o sa fie condamnat, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei.
Pedeapsa principală pentru noua infracţiune se stabileşte şi se execută, după caz, potrivit dispoziţiilor referitoare la recidivă sau la pluralitatea intermediară.
Daca vreti sa-l ajutati ii puteti angaja un avocat.

Avocat i-am luat încă din prima zi. Merge pe recunoașterea faptei, estimativ cât ar primi ?
Vorbiti cu avocatul angajat aceste aspecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câți ani de închisoare poate lua un recidivist pentru trafic de droguri? AndreeaBnc AndreeaBnc Buna ziua. Soțul meu este in arest preventiv pentru 30 de zile deoarece a fost prins cu droguri de risc.(cannabis) și anume un gram. Problema este ca el este ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc Bart47 Bart47 Buna ziua ,in luna iunie am fost luat dupa strada d 1 echipaj de jandarmi si mi s a gasit in buzunar 0.7 grame (cannabis) s-a intamplat in Bucuresti,mi s a ... (vezi toată discuția)
Recidivist sau nu? theo_i theo_i Am si eu o intrebare. Prietenul meu este inculpat intr-un dosar privind traficul international de droguri, fiind arestat preventiv. Saptamana viitoare o sa ... (vezi toată discuția)