avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire minor

Buna seara ! Copilul meu se duce la joaca in cartier la bunica lui.Un vecin mai în vârstă,de la o scara alăturată îl jignește frecvent,îl alunga cu expresii ca " mars in cartierul tău ",Copilul are doar 11 ani.Nu am reacționat până acum pt că am zis că or fi și copiii de vina, mai fac gălăgie sau altele.Dar azi am aflat că l.a împins de la spate, deși nu era nici macar la scara vecinului și nici nu a umblat pe sub geamul lui sau alte lucruri care ar putea deranja cu adevărat.Ce mă sfătuiți să fac?Reclamație , plângere la poliție ? Am inteles de la vecini că nu e un om cu care sa te înțelegi normal.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:53, 12 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Incercati ca dvoastra sau bunica sa monitorizati situatia, de la distanta. Daca vecinul va interveni, interveniti si dvoastra...ptr ca banuiesc ca nu va lasa inima sa filmati, doar. S-ar putea sa fie suficient. Altfel...nu vad ce plangere sa faceti la politie, si cu ce dovezi.
Bună ziua. Puteți face plângere la politie dar trebuie sa aveți martori cu care sa probați plângerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin violent mi-a lovit copilul minor PatriciaC PatriciaC Buna ziua, Intr-o seara cand venea sotul de la gradinita cu baiatul de 4,5 ani, vecinul de la etajul 3 a iesit pe usa si s-a adresat direct copilului ... (vezi toată discuția)
Lipsa de liniste la scara blocului RoxanaRamona RoxanaRamona Buna ziua! Avem o problema. La noi la scara s-a mutat o familie cu 2 baietei care sunt in clasa primara. Acei 2 copii si pe langa ei se mai aciueaza altii de ... (vezi toată discuția)
Hartuirea copilului de catre vecin dorinasaha dorinasaha Buna ziua, Ne-am mutat de 2 ani intr-o zona noua aici si am constat ca sunt multi copii care se joaca impreuna in fata blocului. Acest lucru l-a bucurat pe ... (vezi toată discuția)