avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Libret cec vechi din 1988
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Libret cec vechi din 1988

Cum se poate retrage o suma de bani de pe un libret cec vechi din 1988?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:29, 14 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu, mergeți cu carnetul la Bancă, și cereți lichidarea contului.
Atenție, numai dacă este carnet de depunere LA TERMEN, mai puteți scoate ceva.
Dacă este cu depunere LA VEDERE, sau câștiguri în autoturisme, nu mai aveți nimic de ridicat, deoarece inflația a devalorizat banii până aproape de valoarea zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Care ar fi valoarea unui cec de 5000 lei din 1981 in zilele noastre? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In 1981 bunicii mi-au facut un cec in valoare de 5000lei de care probabil au uitat.Titulara cec-lui sunt eu,bunicul fiind imputernicit.Dupa ... (vezi toată discuția)