avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Alocatie cool nadir in italia
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Alocatie cool nadir in italia

Cum trebuie sa procedez pentru a primi alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 6 luni nascut in italia , in conditiile in care am depus dosarul la AJPC Braila orasul de rezidenta cu toate actele cerute inclusiv modulul completat de INPS , institutia italiana care se ocupa de acest lucru ,prin care se face dovada ca pe teritoriul italiei de la nasterea copilului ian.2014 pana azi nu s-a beneficiat de alocatie.Cu toate acestea mi s-a refuzat dosarul pe motiv ca in urma interogarilor inps italian nu a dat un raspuns.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat al copilului nascut in ltalia marianalascu marianalascu Buna ziua.Doresc sa stiu ce trebuie sa fac in cazul in care copilului meu in varsta de 3 ani si 6 luni ,nascut in italia si reintors acasa in braila,nu i se ... (vezi toată discuția)
Alocatia copil nascut in strainatate marianalascu marianalascu Buna ziua. Doresc sa stiu si eu cum pot sa fac sa recuperez alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 5 luni ,nascut in Italia ,reantorsi in Romania am ... (vezi toată discuția)
Alocatie italia mtheodora90 mtheodora90 Am locuit in Italia si am lucrat, dar fara forme legale, deci nu am primit alocatie pentru minorul din intretinere. Am revenit in Romania si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)