avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie de stat al copilului nascut in ltalia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie de stat al copilului nascut in ltalia

Buna ziua.Doresc sa stiu ce trebuie sa fac in cazul in care copilului meu in varsta de 3 ani si 6 luni ,nascut in italia si reintors acasa in braila,nu i se acorda alocatia de stat de care nu a beneficiat de la nastere pana azi nici in italia nici in romania.Am depus dosarul in urma cu 9 luni in oct.2016 la reintoarcerea in tara ,la ANPIS Braila cu toate actele cerute inclusiv cu modulul eliberat de INPS Italia prin care se dovedeste neplata alocatiei pe teritoriul Italiei.Cu toate acestea dosarul a fost respins pe motiv ca INPS nu a raspuns interogarilor facute de institutia Romana. Ce trebuie sa fac?Va multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatie cool nadir in italia marianalascu marianalascu Cum trebuie sa procedez pentru a primi alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 6 luni nascut in italia , in conditiile in care am depus dosarul la AJPC ... (vezi toată discuția)
Alocatia copil nascut in strainatate marianalascu marianalascu Buna ziua. Doresc sa stiu si eu cum pot sa fac sa recuperez alocatia copilului meu in varsta de 3 ani si 5 luni ,nascut in Italia ,reantorsi in Romania am ... (vezi toată discuția)
Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)