avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Certificat Registru ptr PFA
Discuție deschisă în Traduceri

Certificat Registru ptr PFA

Buna ziua. Pana la urma trebuie sa obtin Certificat de Inregistrare de la Registrul Comertului pana pe 1 iulie, daca sunt PFA (traducator), functionez in baza Autorizatiei de traducator si am CIF? Functionara de la Registru nu stia sigur. Merci
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:15, 23 Iunie 2017
Cine a spus ca e nevoie de acest certificat si pentru ce anume?
Daca nu s-a schimbat ceva intre timp, dvs., ca si alti traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, desfasurati activitatea de traduceri si interpretariat ca profesie liberala fiind inregistrata la Administratia Financiara.
Sintagma PFA ne este atribuita exclusiv in contextul prevederilor Codului Fiscal pe care il respecta toate formele de inregistrare individuale.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - profesie liberalã traducãtor autorizat sonia1978 sonia1978 Buna ziua! M-ar interesa pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a deveni traducator autorizat PFA. Am primit autorizatia de la Ministerul Justitiei. Stiu ... (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat înregistrat la onrc sau la administraþia financiarã? manuela_rbru manuela_rbru Buna ziua Sunt absolventa de litere (franceza engleza ) si din 2002 sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei . Gandindu- ma in ultimul timp ca e ... (vezi toată discuția)