avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturi copil handicap accentuat 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturi copil handicap accentuat 3 ani

Buna ziua. As vrea sa stiu ce beneficii are din partea statului un copil cu handicap grav dupa implinirea varstei de 3 ani. Merci

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie copil cu handicap simonatomescu simonatomescu Buna ziua, Am urmatoarea speta. Am un copil care a dobandit grad de handicap grav la varsta de 3 ani si 7 luni. Eu m-am intors la serviciu inainte de ... (vezi toată discuția)
Drepturi copii handicap dupa 7 ani vertrad2 vertrad2 Buna ziua! Ce drepturi are un copil cu handicap mediu dupa împlinirea vârstei de 7 ani? Stiu doar de alocația de 200 lei si de 39 lei. Merci (vezi toată discuția)
Referitor la durata concediu de crestere copil marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Daca pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului mi-am gasit de munca mai beneficiez de vre-o suma din parte a statului sau doar ... (vezi toată discuția)