avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie copil cu handicap

Buna ziua,
Am urmatoarea speta. Am un copil care a dobandit grad de handicap grav la varsta de 3 ani si 7 luni. Eu m-am intors la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an si am benefiat de stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani. Ulterior dobandirii certificatului de handicap am depus dosar pentru stimulant de insertie pentru copil cu handicap care se acorda conform legii pana la varsta de 4 ani. Initial mi-au acceptat dosarul si mi-au platit indemnizatia pentru 5 luni. Luna aceasta primesc o informare ca trebuie sa restitui acesti bani deoarece nu trebuia sa ii primesc conform articolului 17 din OUG111/2010. Este corecta decizia lor? Va rog sa ma sfatuiti cum pot contesta aceasta decizie.

Alte discuții în legătură

Acordare stimulentului de insertie crsulici crsulici Buna ziua, Am auzit ca, conform noii legi de la 1 iulie 2016, daca doresc sa-mi prelungesc concediul de crestere copil de la 2 la 3 ani, voi primi un ... (vezi toată discuția)
Cumul stimulent cu insertie konstantyn9 konstantyn9 Buna seara! O mama a beneficiat de concediu crestere copil si indemnizatie, pentru ca s a intors cu cel putin 60 de zile pana sa faca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Luiza Bamiopol Luiza Bamiopol Bună ziua! Copilul împlinește 2 ani pe 18.10.2017. Dacă m-am întors la muncă pe 18 august (61 zile) înainte primesc stimulentul până la 3 ani? Dacă ... (vezi toată discuția)