avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident de munca

Buna seara, in 22.04.2017 am fost accidentata la locul de munca in Belgia ( un motostivuitor a trecut cu roata peste laba piciorului avand bocanci de protectie dar totusi a reusit sa.mi provoace o fractura de metatars 2 si laba piciorului zdrobita)din cate am inteles firma unde s.a produs accidentul l-a scos vinovat pe soferul stivuitorului asta sa iasa ei basma curata.ca sa pot cere despăgubiri trebuie neaparat sa dau firma in judecata?ma refer la firma unde s.a produs accidentul de munca sau asigurarea poate ceea ce nu prea cred o sa plateasca despăgubirile. ( lucrez prin agenție din Belgia) . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andy84960 , utilizator 18:14, 14 Iunie 2017
Ati reluat un subiect mai vechi fara a furniza si date suplimentare (stadiul in care va aflati) in urma sfaturilor pe care le-ati primit anterior.
Pentru daune materiale si sau daune morale va trebui sa deschideti actiune in instanta in Belgia impotriva firmei angajatoare.
Da asa esta si incă sunt in incapabilitate de a lucra. Medicul de aici mi.a mai dat intre 4 si 6 sapt de concediu.Va multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca in belgia andy84960 andy84960 Buna seara....sunt in cautarea unui acocat care sa me reprezinte in Blegia mai exact in zona Limburg (tribunalul din Hasselt). Am reusit sa iau un avocat ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in belgia andy84960 andy84960 Buna ziua, imi puteti spune daca se scoate certificat medico- legal la accident de munca in Belgia, pe 22/04/2017 s,a intamplat sa ies din rând trezindu,ma ... (vezi toată discuția)
Accident de munca germania Niculici Niculici Buna seara . Acum doua luni am fost accidentata de o masina la locul de munca din germania unde lucram cu contract legal de munca . Mai pe scurt in timp ce ... (vezi toată discuția)