avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Propunere legislativa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Propunere legislativa

[ link extern ]

o tampenie: se legifereaza manipularea. In acele imputerniciri, persoanele care le intocmesc trebuie sa nominalizeze pe cei carora le acorda votul. As pune si eu o intrebare: femeia asta sta la bloc? Daca sta la vila nu are voie sa faca astfel de propuneri. Cunosc o situatie in care administratorul avea 18 imputerniciri iar la vot a zis cam asa: eu votez pe X, si mai am 18 imputerniciri. Manipulare crasa !

Mesaje conexate
Ultima modificare: Miercuri, 14 Iunie 2017
cyan, moderator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:13, 14 Iunie 2017
Nu cred ca propunerea va fi adoptata de Camera deputatilor, a fost deja respinsa de Senat.

Pruteanu se rasuceste in mormant, expunerea de motive este conceputa de o persoana agramata, sa nu zic analfabeta, ajunsa deputat in Parlamentul Romaniei.

De altfel, nu trebuie sa ne mire, partidul in cauza a promovat in parlamentul european si in guvern persoane certate rau de tot cu limba romana.

[ link extern ]

Cum sa stea la bloc?? Poate a stat inainte de a fi aleasa deputat pe liste! Si cum a trecut aproape jumatate de an de la alegeri in mod sigur s-a mutat la vila.

Adevarul crunt este ca parlamentul este rezultatul votului popular ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala asociatie de proprietari-imputerniciri Elidor Elidor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: este vreun articol in legea 230/2007 sau in Instructiunile de aplicare ale ei, care ... (vezi toată discuția)
Delegatii sedinta bloc misu2008 misu2008 Buna-ziua. Administratorul si presedintele de bloc cate delegatii pot sa aiba intr-o adunare generala? Data trecuta au afirmat ca au 99 de astfel de delegatii ... (vezi toată discuția)
Demisie comitet asociatie proprietari corneliacr corneliacr In curand vom avea o sedinta convocata ca urmare a demisiei presedintelui si a celorlalti doi membri ai comitetului executiv. Toti stim motivele, nu sunt ... (vezi toată discuția)