avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... O singurã persoanã nu este de acord pentru mansardare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

O singurã persoanã nu este de acord pentru mansardare

O singură persoană nu este de acord pentru mansardare, șiastfel ceilalați16, din 17 apartamente ale condominiului, suntem păgubiți de această afacere avantajoasă. Putem cere daune?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 10:26, 4 Octombrie 2009
Dupa pararea mea este vorba de o utilizare abuziva de dreptul de proprietate. Nu numai ca puteti cere daune, dar puteti sa cereti instantei si o hotarare care tine loc de acord.
In ce vecinătate stă acea persoană.Poate fi deranjat?
Dacă nu instanța este cea care decide.
Stă la etajul 1. Blocul are 4 etaje. Nu poate fi deranjat nicicum.
Pentru mansardare este nevoie de acordul tuturor proprietarilor deoarece terasa imobilului este parte comuna!
Nu aveti ce sa faceti din punctul meu de vedere daca unul dintre proprietari nu este de acord fiindca nu poate fi fortat sa isi dea acordul! Este dreptul sau sa dispuna cum doreste de dreptul de coproprietate asupra partilor comune! Iar acest drept are caracter fortat si perpetuu!B-)
Sunt de acord că face ce vrea cu dreptul lui, dar cu daunele pe care le provoacă prin acest comportament cum rămâne?

Alte discuții în legătură

construire acoperis bloc bisy83 bisy83 Buna ziua. La noi in bloc s-a mutat un arhitect la etajul 4 care s-a hotarat sa faca acoperis blocului si i-a convins si pe cei de la et 4.Au inceput ... (vezi toată discuția)
Mansardarea e legala sau nu? CotoDaVinci CotoDaVinci As dori sa stiu cum sa procedeaza,la mine au venit niste persoane de la o firma care isi doresc sa construiasca apartamente noi de pe acoperisul blocului,daca ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament in imobil nou mihaela.tasulea mihaela.tasulea Buna ziua, Sunt pe cale sa achizitionez un apartament la mansarda unui imobil de 3 nivele deasupra parterului, in care nu a mai cumparat inca nimeni vreun ... (vezi toată discuția)