avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Sunt cadru militar in activitate in Ministerul Afacerilor Interne si ne sunt aplicabile prevederile Lg. 80 / 1995 privind statutul cadrelor militare.
In legea pentru aprobarea OUG 99 /2016 adoptata de Camera Deputatilor, la art. II, al. 3, lit. b , este mentionat ca beneficiaza de crestere de 15 %, " Cadrele militare in activitate, precum si soldatii si gradatii voluntari, inclusiv personalul civil din Ministerul Apararii Nationale si institutiile aflate in subordine...."
Va rog să-mi spuneti daca beneficiaza de crestere si cadrele militare din m.a.i. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 15 Iunie 2017
Legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.99/2016 privind unele măsuri pentru salarizarea personalului plătit din fonduri publice, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare se afla la promulgare .

Potrivit proiectului aflat la promulgare , majorarea se aplica tuturor cadrelor militare in activitate, indiferent daca sunt din M.Ap.N. saU M.A.I.
Ultima modificare: Joi, 15 Iunie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 99/2016 privind salarizarea personalului samysila samysila ) De la data intrării în vigoare a prezentei legi se majorează cu 15% cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor de funcţie ale următoarelor ... (vezi toată discuția)
Dilema SheiculDeRomania SheiculDeRomania Iata intrebarea, PREVEDERILE Ordinului M26 al Ministrului Aparari nationale, ERAU sau NU-ERAU, APLICABILE SI personalului militar, CADRELOR MILITARE in ... (vezi toată discuția)
Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)