avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare parola Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare parola Revisal

Buna ziua,
Sunt o firma de transport ,am schimbat contabilă,si nu vrea sa ne dea parola Revisal. Mentionez ca avem istoric în Revisal.Ce ar trebui sa fac?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 16 Iunie 2022
Va puteti adresa la ITM.
Mergeti la ITM-ul in raza caruia aveti sediul social si solicitati o noua parola, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.
Buna ziua
Am preluat o societate si vreau sa schimb parola Reges pt aceasta
Va rog frumos sa imi spuneti cum procedez
Toate documentele necesare sa le depun online
Multumesc
Mergeti la ITM-ul in raza caruia societaea respectivaare sediul social si solicitati o noua parola, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola revisal Popescu Lorena Popescu Lorena buna ziua, cum obtin exact o parola noua pe o firma nou infiintata? am formularul completat, imputernicire, cui, buletin; trebuie sa fac o prima generare? (vezi toată discuția)
Obtinere parola revisal office.carmen office.carmen Cum trebuie sa procedeze o firma pentru obtinerea parolei pentru transmiterea revisalului? Nu a avut angajati de cativa ani si inainte nu a avut parola,ducea ... (vezi toată discuția)