avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN 6203 sau CAEN 6209
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN 6203 sau CAEN 6209

Buna ziua,

Doresc sa infiintez o firma cu domeniul de activitate in minarea de monede virtuale de tip Bitcoin.
Minarea de Bitcoin presupune folosirea puterii de calcul a sistemelor informatice pentru a genera noi bitcoin. Spus mai simplu, sistemele (de tip calculator) rezolva niste probleme de matematica, lucru care este rasplatit in moneda virtuala.

Ce cod CAEN s-ar potrivi unei astfel de activitati? 6203? 6209? 6311?
Exista vreo autoritate/expert care se ocupa cu aceste coduri la care as putea apela pentru a primi un raspuns cert?

Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Iunie 2017
soare1290, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen rev2 pentru firma it specializata pe webdesign dvdalexandru dvdalexandru Buna ziua, Incerc sa infiintez un srl care sa aiba drept obiect de activitate creare + administrare + consultanta pentru website-uri. Suplimentar as dori sa ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru web design GeorgeCH GeorgeCH Buna ziua, vreau sa imi infiintez un PFA pentru Web Design si doresc sa stiu ce cod Caen as putea folosi daca nu am o diploma care sa ateste pregatirea. La ... (vezi toată discuția)