avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru Web Design
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru Web Design

Buna ziua, vreau sa imi infiintez un PFA pentru Web Design si doresc sa stiu ce cod Caen as putea folosi daca nu am o diploma care sa ateste pregatirea. La locul actual de munca sunt inregistrat ca si Operator Introducere Date dar am realizat si activitate de web design pentru aceasta firma. As putea sa folosesc o adeverinta de la angajator ?
Cel mai recent răspuns: Georgiana Ciocoveanu , Avocat 10:21, 2 August 2021
Buna ziua, la pfa sunt admise maxim 5 coduri caen. Va puteti incadra, spre exemplu, la urmatoarele coduri caen: 6201, 6203, 6209.
Va trebui sa dovediti, ca si PFA, pregatirea sau experienta profesionala pentru fiecare din aceste coduri: diploma de bacalaureat, facultate IT, cursuri acreditate. Cel mai probabil si Adeverinta de la angajatorul actual este in regula.
Daca nu, puteti lua in calcul si varianta unui SRL, acolo nu se solicita dovada pregatirii profesionale.
Ultima modificare: Luni, 2 August 2021
Georgiana Ciocoveanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa / ii Florentin01 Florentin01 Buna Ziua , as dori sa stiu daca la infiintarea PFA / II in domeniul IT , eu am o calificare eliberata de cei de la HP nu cred ca sunt afiliati cu ministeru ... (vezi toată discuția)
Taxe si probleme pfa ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua, Am fost astazi sa depun actele pentru infintarea unui PFA. Vreau sa imi desfasor activitatea pe cod caen 6202 sau 6203... consultanta IT... Avand ... (vezi toată discuția)
La infiintarea unei intreprinderi individuale, pfa cate coduri caen pot fi trecute mitdan67 mitdan67 va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer ... (vezi toată discuția)