avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... OG 6/2017
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

OG 6/2017

OUG 6/2017 cu privire la ,,prima chirie,, pentru cei care sunt angajati la 50 de km departare de casa, poate fi aplicata si celor care si-au schimbat locul de munca de la o unitate la alta?
ex. o persoana acum 2 ani fiind somera, se angajeaza la o societate aflata intr-un oras la 50 km departare de domiciliul sau, societate de la care isi da demisia pentru a se angaja la o alta societate, fiind si aceasta la 50 de km departare de domiciliul sau din actul de identitate. Poate beneficia persoana in prezent de cei 900 lei lunar acordati pentru chirie, fiind in cele 36 de luni in care se poate acorda acest ajutor?

Alte discuții în legătură

Dacă sunt in șomaj si gasesc de lucru in alta localitate, am vreun beneficiu legal? fllu07 fllu07 Bună ziua. Dacă sunt in șomaj, în localitatea natală, si vreau sa ma mut in altă localitate tot din România (de ex. Dintr-un municipiu- în București) ... (vezi toată discuția)
Bani pe chirie de la stat R. Daiana R. Daiana Buna ziua! Am inteles ca daca ai un loc de munca la minim 50 de km departare de domiciliu primesti suma de 900 de lei de la stat pentru chirie. Nu stiu cat ... (vezi toată discuția)
Prima chirie Nicoleta1989 Nicoleta1989 Buna ziua! Am intrat in concediu pentru creșterea copilului din șomaj. Pe 15 Decembrie copilul împlinește 2 ani. Când trebuie sa depun actele pentru ... (vezi toată discuția)