avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedari Legea 165/2013
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedari Legea 165/2013

Buna ziua,

Stie cineva daca intr-adevar potrivot Legii 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire - Primariile mai pot fi date in judecata doar pana pe data de 30.06.2017 - daca nu au fost emise deciziile de restituire in natura sau in echivalent cu despagubiri banesti sau puncte?
Care este instanta comptenta in acest caz - Tribunalul?
Dar, daca sunt decizii de acordare de despagubiri banesti - dar dosarul nu a fost trimis de la Primarie la ANRP trebuie data in judecata primaria pana la data de 30.06.2017 asa cum este mentionat in Legea 165/2013?

Alte discuții în legătură

Admisibilitate cerere de revizuire tcnz tcnz Buna ziua Am aflat ca s-a admis exceptia de neconstitutionalitate si in ceea ce priveste art. 4 teza 2 raportat la art. 34 din L165/2013 (termenul de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
S-a dat lege prin care se sisteaza eliberarea titlurilor de proprietate?!!! neagu ctin neagu ctin am depus acte la primarie ptr eliberarea unui titlu de proprietate. Au fost trmise la consiliu judetean si s-a intors hotararea aprobata. Acum am fost anuntat ... (vezi toată discuția)