avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cum fac dovada neprimirii notificarii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cum fac dovada neprimirii notificarii

Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de domiciliu, insa semnatura nu este a mea si nici a sotiei. Nu cunosc a cui este semnatura. Va rog sa-mi spuneti ce pot face in momentul de fata pentru a fi inscris la masa credala, fiind creditor persoana fizica a societatii aflata in faliment. Ce dovezi trebuie sa depun? Copie de pe evidenta contabila, cont creditori diversi?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Greceanu , Expert judiciar 19:48, 24 Septembrie 2009
Contestati in instanta, decizia lichidatorului de respingerea a creantei dumneavoastra respectiv, de neinscriere a acesteia in tabelul creditorilor.
Mergeti dvs. cu toate actele pe care le aveti si va iscrieti pe tabelul creditorilor si faceti o expertiza grafologica si daca descoperiti cine a semnat in locul dvs.
Mihail a scris:

Contestati in instanta, decizia lichidatorului de respingerea a creantei dumneavoastra respectiv, de neinscriere a acesteia in tabelul creditorilor.

=D>
Si eu spun acelasi lucru!
Chestia cu expertiza grafologica propusa de Raluca este curata utopie!
banuiesc ca sinteti creditor motivat de neplata drepturilor salariale.creantele salariale se inscriu automat in tabloul creditorilor, creanta fiind constituita din drepturile salariale neachitate pina la data raminerii definitive a sentintei de deschidere a procedurii insolventei.
daca creanta provine din alte drepturi patrimoniale, trebuie sa faceti cerere de inscriere a acesteie pe tabloul preliminar si apoi pe cel definitiv, anexind documentele care justifica creanta si inscrierea.
Daca inca mai aveti timp, faceti o noua cerere de inscriere a creantei la masa credala, pe tabloul reliminar al creditorilor si apoi cu documentele pe care le aveti-cele cu nerecunoasterea semnaturilor- faceti plingere penala pentru infractiunea de fals, anuntind in acest sens administratorul judiciar/lichidatorul si judecatorul sindic.
ralucastefan2007 a scris:

Mergeti dvs. cu toate actele pe care le aveti si va iscrieti pe tabelul creditorilor si faceti o expertiza grafologica si daca descoperiti cine a semnat in locul dvs.


consider ca raspunsul Dvs. nu poate ajuta utilizatorul cu absolut nimic:
Mergeti dvs. (unde?) cu toate actele pe care le aveti si va iscrieti pe tabelul creditorilor (dupa cum va exprimati s-ar zice ca acest tabel este afisat pe undeva!) si faceti o expertiza grafologica si daca descoperiti cine a semnat in locul dvs. (ce se intampla daca...?nu ati terminat fraza...)
Ultima modificare: Joi, 24 Septembrie 2009
ADRIANA PRICOPE, Avocat

Alte discuții în legătură

Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Ce face angajatul cand firma intra in insolventa simonamuresan simonamuresan Buna ziua, am o întrebare legata de problema pe care o am ca angajat a unei firme, care a intrat de circa 3 săptămâni in insolventa si am întrebat mai ... (vezi toată discuția)