avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare invatamant
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare invatamant

Sunt nascuta pe 19 10 1959 si lucrez ca educatoare de la 1 sept.1978 fara intrerupere. Doresc sa stiu daca ma pot pensiona cu data de 30 iunie a.c. tinand cont de modificarile care survin la calculul pensiei dupa aceasta data.Este in avantajul meu sa ma pensionez acum , cat va fi penalizarea si pentru cat timp.Este mai bine sa ma pensionez la anul cand voi avea stagiul de cotizare maxim,39ani si 7 luni, deci fara penalizare, dar cu alt coeficient de calcul sau acum cu penalizare,dar cu un coeficient mai bun. Care este sfatul dvs.? Multumesc, o zi buna!

Alte discuții în legătură

Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata nelli nelli Buna.M-am nascut in 20 sept. 1955 si lucrez ca educatoare de la 1 sept 1975,fara intrerupere. va rog sa-mi raspundeti daca ma pot pensiona anticipat,avand o ... (vezi toată discuția)
Pensie cfr. marianpuiu marianpuiu Sunt nascut in 01.05.1959, m-am angajat in septembrie 1978 in cadrul CFR, am 21 de ani de grupa I. As vrea sa stiu cand pot sa ies la pensie la limita de ... (vezi toată discuția)