avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare firma de Brokeraj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare firma de Brokeraj

Doresc sa dau viata la o firma de brokeraj financiar.
Un Srl care sa incheie parteneriate cu mai multe institutii financiare bancare /non bancare.la care sa le aduca clienti si sa le vanda produsele.(sper ca am reusit sa ma exprim bine)
Problema mea este ca nu stiu ce ttrebuie sa fac ?
am inteles ca este nevoie de niste acreditari mai speciale pentru acest tip de activitate? este adevarat ?
In viziunea mea este un srl care are incheiate contracte cu x banci la care le aduce clienti .intermediaza consultanta dintre client si banca , acest serviciu este platit prin comision.
nu stiu cadrul legal, de ce este nevoie , documetatie ..etc
Multumesc frumos!#-o#-o#-o

Alte discuții în legătură

Frauda firma intermediere credite Alberto96 Alberto96 Bună seara, expun următoarea speță: Persoana fizica a încheiat un contract de prestare servicii cu o firma de consultanta juridica și Intermediere ... (vezi toată discuția)
Intermediar intre un site (comenzi) din strainatate si clienti din romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , sper sa pot fi cat mai explicit ... multe persoane intermediaza comenzi intre persoane din romania si anumite site-uri din afara gen ebay , ... (vezi toată discuția)
Serviciu semnale de tranzacționare forex. cum aș putea încadra această activitate economică? ciprian.moraru ciprian.moraru Buna ziua! Tranzactionez pe pietele valutare si as dori sa initiez un serviciu de semnale de tranzactionare. Ce presupune acest serviciu?! In urma unor ... (vezi toată discuția)