avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare casa

Buna Ziua ,

v-am adresat o intrebare legata de cumpararea unei case cu un spatiu comercial la parter , care a fost inchiriat de fostul proprietar . In momentul semnarii contractului , am intrebat D-na Notar daca sunt probleme legate de aceasta vanzare , raspunsul fiind : absolut nici o problema ! Cartea funciara fiind libera de sarcini !
Totusi am o nelamurire legata de faptul ca fostul chirias afirma ca avea drept de cumparare a acestei case [fiind chirias ] ...La sugestia D-tra , l-am actionat in instanta pentru evacuare . Intrebarea mea este daca trebuie sa-mi fac probleme legat de afirmatia dansului cu privire la intaietatea lui la cumparare ?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Locatiune Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. Dobanditorul unui imobil inchiriat chiar nu are nici o posibilitate de a rezilia locatiunea anterior implinirii termenului?? Contr ii este opozabil ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar cum scap de chiriasii fostilor proprietari? sebala sebala am achizitionat o casa si nu pot beneficia de dreptul meu de proprietar deoarece chiriasii fostilor proprietari nu vor sa paraseasca casa desi au fost ... (vezi toată discuția)
Proprietarul unui spatiu inchiriat vinde acel spatiu unui tert. ... sissi24 sissi24 Proprietarul unui spatiu inchiriat vinde acel spatiu unui tert. Prin contractul de inchiriere s-a obligat sa garanteze ca noul proprietar va respecta ... (vezi toată discuția)