avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Viza Canada
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Viza Canada

Buna ziua.
Va rog tare mult sa ma ajutati!
As dori sa obtin o viza de turist, pentru a vizita Canada, doua saptamani.
Insa stau in Italia pentru cateva luni. pot sa o obtin de aici? Cum pot sa procedez si cui pot sa ma adresez?
Eu locuiesc si lucrez aici, insa nu am nici un fel de contract. Nici de munca, nici de casa. (Sunt artist de strada).
Multumesc anticipat,
Ioana

Alte discuții în legătură

Buna ziua- aplicare pentru viza sua kathman_andreea kathman_andreea as avea un pic de ajutor. As vrea sa aplic pentru viza america de turist . sau de logodna , inca nu stiu ceea ce stiu este ca imi doresc cat mai urgent sa ... (vezi toată discuția)
Calatorie in canada - procedura viza RODICASZANTO RODICASZANTO Buna ziua,asi avea nevoie de o informatie.Sunt cetatean maghiar si sunt rezident in Germania,in luna iulie fiul meu se casatoreste in Canada si am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Cetatean turc cu carte de rezidenta in romania vreau sa lucrez in italia mustafa_cristina mustafa_cristina buna,sunt cetatean turc cu carte de rezidenta pentru membrii de familie in romania,obtinuta prin incredintarea fiului meu minor,cetatean roman.aceasta carte de ... (vezi toată discuția)