avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Model de contract de închiriere pt un salon de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Model de contract de închiriere pt un salon de infrumusetare

Bună, dețin un salon de înfrumusețare, imobilul este achiziționat pe firmă, as da in chirie posturile existente în salon ( 2 scaune coafură, cosmetică, manichiura )...salonul este dotat de la A la Z ...cum sa procedez?...am înțeles că se incheie Contract de închiriere între firma salonului și PFA -ul persoanelor care vor fi chiriașii...puteți să mă ajutați cu un model de contract de acest fel? Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Obligatii persoane fizice si persoane juridice carmen silva carmen silva S-a inchiriat un imobil compus din 4 camere unei persoane. La momentul respectiv contractul s-a facut astfel: " X in calitate de proprietar inchiriaza ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)