avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Solicitare efectuare lucrare de la fosta institutie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Solicitare efectuare lucrare de la fosta institutie

Buna ziua,

Am lucrat in institutia A in compartimentul X. La un moment dat (schimbare de guvern), compartimentul X (de care apartin) a fost mutat la institutia B.
S-au predat lucrari, arhiva pentru care exista acte semnate, stampilate de lichidare.
Altfel spus, consider ca nu mai am nici o legatura cu vechea institutie A.

Cat de legal este ca sa se faca presiuni asupra mea de catre persoane din conducerea institutiei A ca sa reiau lucrul asupra unor documente predate deja ?
Ele au fost preluate pe baza de semnatura de vechea institutie (exista note de predare) iar eu, desi fac parte in continuare din compartimentul X totusi tin acum de institutia B.

Alte discuții în legătură

Lipsa gestiune mm mm Buna ziua. Am o problema, destul de grava pentru mine, legata de o lipsa in gestiune. Am fost angajat ca gestionar al unei institutii cativa ani. Cu un an ... (vezi toată discuția)
Pot sa redeschid un dosar in care mi s-a respins cererea pe motiv de lipsa calitate procesuala?si ce treb sa fac? danielabacau danielabacau am facut o actiune in instanta in care solicit recuperarea vechimii in munca. mama mea a pierdut cartea de munca in urma inundatiilor din 2005 . A mers la ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa elibereze documente din dosarul salariatului menoin menoin Ce se intampla cand dupa 30 de zile calendaristice de la cererea inregistrata angajatorul refuza sa elibereze documente certificate din dosarul salariatului? ... (vezi toată discuția)