avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordul de confidentialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordul de confidentialitate

Acordul de confidențialitate este valabil fara semnarea CIM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 24 Iunie 2017
Art.17 C.mun.
...
(7) Cu privire la informatiile furnizate salariatului, prealabil incheierii contractului individual de munca, intre parti poate interveni un contract de confidentialitate.
Nu se va mai încheia nici un contract individual de munca, eu nu mai lucrez acolo, este doar acel acord de confidentialitate cu care sunt amenințată.
Acel acord nu are si mentiuni cu privire la valabilitatea lui sau la modul de incetare ?
Scrie doar : pct 13 Validitate
Semnat in 2 exemplare, astăzi.. . si intra in vigoare incepand cu data de... care nu este complectata
Si perioada de valabilitate ?

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu inmaneaza salariatului un exemplar de pe contractul individual de munca djkt2 djkt2 Am vazut ca au mai fost topicuri pe tema asta dar nu pot posta acolo. Sper ca informatiile de aici ii vor ajuta si pe altii. Stiu ca e cam mult de scris dar ... (vezi toată discuția)
Acord de neconcurenta inainte de interviu Laur56 Laur56 Buna ziua. Semnatului unui acord de neconcurenta inainte de a da interviuri pe care le pregateste compania , conform caruia viitorul angajat poate da ... (vezi toată discuția)