avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recomandare Avocat pe Civil cu experienta in lezarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recomandare Avocat pe Civil cu experienta in lezarea drepturilor nepatrimoniale in mediul Online

Ma vad in situatia de a va cere ajutorul in a-mi recomanda cel mai bun Avocat pe civil cu experienta in lezarea drepturilor nepatrimoniale: imagine, onoare, demnitate, viata privata in Mediul Online romanesc - Nu Facebook -.

Pentru a oferi cateva detalii suplimentare.

A fost folosit numele persoanei in clar

Au aduse grave prejudicii imaginii personale si profesionale prin postarea publica a unui mesaj in mediul online romanesc.

Postarea / Mesajul este public si a ramas activ mai bine de doi ani (este inca activ).

Postarea este anonima, dar cu un cerc restrans pe posibile persoane incriminate.

Site-ul unde a fost facuta postarea (forum public), are termeni si conditii in care se specifica clar ca IP-urile sunt salvate in baza de date a site-ului.

Persoana lezata este o persoana cu o profesie pe online cu oarece notorietate - se poate proba -.

Va multimesc si astept recomandarile.

Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Iunie 2017
Rho, utilizator
Regulament Forum

2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri:
- prin intermediul mesageriei private,

- prin alegerea unui consultant din Catalog
www.avocatnet.ro/content/con...

sau

- prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/bc|...
Va multumesc pentru precizare.

Am deschis deja o cerere pe sectiunea de servicii.

Astept si mesaje in privat.

Daca exista cineva cu spete similare, care poate oferi sfaturi le astept cu intereres.

Va multumesc.
Nu prea vad legatura cu ideea de online si lipseste esenta, mai exact paguba celui lezat. Moralul omului nu prea conteaza in Romania financiar, asa incat e necesar sa aratati daune concrete ale moralului si moralei, dar si a vietii profesionale a persoanei lezate.
De asemenea, nu se precizeaza absolut nimic despre contactarea saitului, despre demersurile facute in acesti doi ani de persoana lezata. Sau, in caz ca se ap[lica, ce annume a impiedicat persoana lezata sa faca demersuri si de ce nu a apelat la instanta mai devreme, vazand ca in acesti 2 ani a suferit personal si financiar.

Cam asta, in mare, e o mica bucatica din informatiile necesare ca sa ne formam cea mai mica idee.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat alina_pp alina_pp Bună ziua, Aș dori o recomandare de avocat bun, specializat în dreptul muncii, în București. Îmi puteți trimite și mesaj în privat. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto codferrow codferrow Buna ziua, Am fost condamnat cu suspendare in iunie 2012, pentru conducere cu permis suspendat. Permisul mi-a fost, in consecinta, anulat, iar acum as vrea ... (vezi toată discuția)
contestatie asupra decizie imputare majorari salariale functionari - ghivecisorin ghivecisorin Buna ziua , cine stie un avocat bun in lititii salariale ale funtionarilor publici . Am pierdut procesul cu curtea de conturi avut in legatura cu procentele ... (vezi toată discuția)