avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Burse acordate pe perioada vacantelor
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Burse acordate pe perioada vacantelor

Buna ziua.
Citez dintr-un ziar: "A fost semnat Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 4104 din 21.06.2017 privind modificarea si completarea Anexei la Ordinul nr. 3392 din 27.02.2017 privind stabilirea Criteriilor generale de acordare a burselor si a altor forme de sprijin material pentru studenti.
Studentii vor primi burse si in vacante. Bursele, indiferent de tipul acestora, se vor acorda pe toata durata anului universitar (12 luni), inclusiv pe perioada vacantelor, incepand din acest an, potrivit Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR)."

Ordinul inca nu a fost publicat in MO, dar eu inteleg urmatoarele: daca studentul are bursa de merit in semestrul 2.2017, in suma de 730 lei, el va beneficia de acesta bursa pana la inceperea anului universitar 2017-2018, sau numai suma de 201 lei!!??

Multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: hp777 , utilizator 10:12, 25 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate? Studentaa Studentaa Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate, in conditiile in care la prima facultate am fost student bugetar si am beneficiat de bursa de studiu? As ... (vezi toată discuția)
Acordare burse sociale Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra ... (vezi toată discuția)
Acordare burse Ioana324 Ioana324 Buna ziua! Conform noilor modificari aduse legii educatiei, conducerea Universitatii Al Ioan Cuza Iasi a hotarat ca un student îşi poate păstra bursa ... (vezi toată discuția)