avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobândirea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobândirea permisului de conducere

Am fost găsit la volan cu o alcoolemie de 0,5 % ân aerul expirat şi cu 1% ân sânge. Am fost condamnat la 9 luni ânchisoare transformate ân 2 ani de urmărire judiciară din care mai am 3 luni.Prin hotărârea judecătorească m-i s-a impus să nu conduc autovehicule pe perioada de urmărire judiciară fără să specifice dacă permisul a fost anulat .Ce trebuie făcut să redobândire permisul. Mai fac şcoala din nou? Mulțumesc anticipat ptr. răspuns.

Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:12, 25 Iunie 2017
daca permisul nu e anulat nu mai faceti scoala. Dar permisul sa inteleg ca nu il aveti. Cel mai sigur e sa intrebati la serviciul rutier. Desi legislatia nu stiu sa prevada, e posibil la finalul perioadei sa trebuiasca sa dati o examinare.
Ultima modificare: Duminică, 25 Iunie 2017
L.D. Marza-Cabinet de avocat, Avocat
Permisul se anuleaza in baza hotararii judecatoresti definitive. In hotarare nu se precizeaza anularea permisului, permisul se anuleaza prin decizie a sefului politiei rutiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
An fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest razvan ruja razvan ruja buna am si eu o intrebare am fost prins cu o alcolemie de 0.50 in etilotest si as dori sa st ce mi se intapla ca nu sti nimik as dori sa stiu in sange cam cat ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - permis de conducere eu66us eu66us Buna seara , ma numesc C.... si am o problema : Am fost prins la volan baut , etilotestul a aratat 0.71 alcoolemie. M-i sa recoltat probe de sange , doua la ... (vezi toată discuția)