avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se poate acorda concediu fara plata dupa terminarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se poate acorda concediu fara plata dupa terminarea concediului de crestere copil de 2 ani?

Buna ziua,
Sunt angajata pe perioada nedeterminata si in mai 2014 am intrat in concediu crestere copil cu plata indemnizatie pentru 1 an, dupa care in aprilie 2015 am continuiat cu concediu crestere copil fara plata pentru un an de zile. In martie 2016 am intrat iar in concediu crestere copil cu plata indemnizatie pentru 2 ani de zile ca urmare a unei noi nasteri. Intrebarea mea e daca acum la sfarsitul celor doi ani de concediu crestere copil cu plata indemnizatie as putea sa mai iau iar inca un an concediu fara plata pentru interese personale sau care ar fi conditiile pentru a putea lua inca un an fara plata?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Mod de calcul indemnizatie concediu crestere copil ancal23 ancal23 Buna ziua, In data de 03.02.2016 am intrat in concediu prenatal, urmand ca la sfarsitul lui Martie sa se nasca cel de-al doilea copil. Am mai multe ... (vezi toată discuția)
Concediul crestere copil ContSters363911 ContSters363911 Buna ziua!Va deranjez si eu cu o problema… in anul scolar 2014-2015 am fost angajata la scoala pe perioada determinata( 31 aug 2015).In contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Suprapunere indemnizatii si ccc iulianairina iulianairina va rog sa ma lamuriti in privinta situatiei mele.....nu stiu cumtrebuie sa procedez ce acte sa fac si ce ar fi mai bine sa cer.... date: - m-am angajat la ... (vezi toată discuția)