In aprilie 2017 am cerut renuntarea TVA. In mai 2017 (pentru aprilie) am depus declaratia 300 cu toate facturile pe care le-am avut pana la data iesirii de la tva, dar am mai avut un furnizor cu "Tva la incasare" pe care l-am platit in luna mai 2017. Ce declaratie depun pentru a putea sa ma scad cu aceasta suma de banuti???
"Declaraţie 311 privind taxa pe valoarea adăugată colectată datorată de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată a fost anulat conform art. 316 alin. (11) lit. a) -e), lit. g) sau lit. h) din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal", denumită în continuare declaraţie, se depune după cum urmează:
- potrivit art. 324 alin. (11) din Codul fiscal, de către persoanele impozabile al căror cod de înregistrare în scopuri de TVA a fost anulat, la cerere, conform prevederilor art. 316 alin. (11) lit. g) din Codul fiscal, care au aplicat sistemul TVA la încasare şi care au efectuat livrări de bunuri/prestări de servicii înainte de anularea înregistrării în scopuri de TVA, dar a căror exigibilitate de taxă, potrivit sistemului TVA la încasare prevăzut de art. 282 alin. (3) - (8) din Codul fiscal, a intervenit în perioada în care persoanele impozabile nu au un cod valabil de TVA.