avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita -credit ipotecar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita -credit ipotecar

Am o casa cumpărată cu credit ipotecar care acum nemaiputand sa plătesc ratele este scoasă la licitație pentru executare silita.
Cum ar trebui sa procedez ca sa pot beneficia de legea dării în plata.
Menționez ca au fost programate multe licitații in vederea vânzării dar nu s a realizat vânzarea, noi rămânând în continuare sa locuim în casa.
Acum cu noua lege a locuințelor de sprijin este posibil sa beneficiem și de aceasta lege?
Vor avea primăriile bani suficienți sa cumpere toate locuințele care sant scoase la executare silita?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Darea în plata și locuințele de sprijin byky byky Am o casa cumpărată cu credit ipotecar care acum nemaiputand sa plătesc ratele este scoasă la licitație pentru executare silita. Cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Ma incadrez pentru legea darii in plata? Radu77777 Radu77777 Buna ziua! Am fost executat silit, si in prezent am poprire pe salariu pentru ca nu am mai achitat un credit ipotecar in urma caruia am cumparat un teren ... (vezi toată discuția)
Parasesc tara- nu mai pot plati ratele adisornicusor adisornicusor Am un credit ipotecar din 2008 pe 30 ani.Pana acum am platit foarte greu ratele dar am fost un bun platitor.Acum am o oferta sa plec in strainatate cu familia ... (vezi toată discuția)