avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ziua libera cu recuperare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ziua libera cu recuperare

imi puteti spune cum se procedeaza corect in situatia urmatoare: o zi lucratoare este declarata de guvern zi libera cu recuperare iar recuperarea se va face stand peste program cate o ora timp de 8 zile lucratoare..cum se va consemna in pontaj acest aspect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 3 August 2017
In mod normal in ziua cu pricina se va pune 8Lp= 8 liber platit iar zilele in care se recupereaza vor fi de 8 h normal....in baza a ceea ce a dat guvernul se va demonstra dc este trecut in pontaj asa.iar la sfarsitul lunii la ore lucrate in luna se vor aduna si cele 8Lp
vaduvaeugen a scris:

... cum se va consemna in pontaj acest aspect?

In ziua respectiva va fi pontata ca fiind zi lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare ore pentru concediu de odihna efectuat RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua ! Am si eu niște nelămuriri si as vrea dacă este normal. De curând au intervenit niște schimbări la locul de munca, ce ne-au dat peste cap ... (vezi toată discuția)
Completare corecta fisa pontaj IldikoB IldikoB Buna ziua, am o intrebare: angajat cu ore suplimentare in timpul saptamanii care la sfarsitul lunii totalizeaza 8 ore. In ultima zi din luna isi ia liber in ... (vezi toată discuția)
Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)