avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pot vedea motivarea?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pot vedea motivarea?

Un proces la judecatorie s-a incheiat, am vazut pe portal, si se asteapta motivarea. Vreau sa fac apel la tribunal dar nu stiu ce scrie in motivare. Nu mai vorbesc de hotarare, ca am auzit ca se redacteaza chiar si dupa 6-7 luni.As vrea sa stiu daca, si cum pot vedea macar motivarea, ca sa vad de ce mi-a respins cererea ca fiind neintemeiata.#-o
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:41, 27 Iunie 2017
motivarea va fi cuprinsa in hotarare ... hotararea se motiveaza
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum sa vedeti numai motivarea,in cuprinsul hoatararii veti vedea si motivarea, termenul de apel curge de la comunicarea hotararii,asa ca, veti sti motivarea la comunicarea hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor ... simo.dia simo.dia Buna ziua. Am o intrebare in ce priveste comunicarea hotararilor sau incheierilor de sedinta. In dosarul in care sunt parte, s-au dat nu mai putin de 4 ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului de conducere Rares B. Rares B. Bună seara! In luna Mai mi.a fost retinutut permisul de conducere pe 90 de zile. Eu am contestat in instanță si mi.am recuperat permisul de conducere. A ... (vezi toată discuția)