avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Modificare lista de investitii in institutiile publice
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Modificare lista de investitii in institutiile publice

In ce mod se poate schimba lista de investitii la jumatatea anului?Prin HCL?Si se poate schimba substantial?De cate ori se poate modifica chiar si prin sedinta de consiliu?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:16, 5 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai prin HCL cu respectarea prevederilor legii 273/2006, cap III sectiunea Secţiunea a 3-a Prevederi referitoare la investiţii publice locale.
[ link extern ]
potrivit art 48
Monitorizarea de către ordonatorii principali de credite a proiectelor de investiţii
(1) În situaţia în care, pe parcursul execuţiei bugetare, din motive obiective, implementarea unui proiect de investiţii nu se poate realiza conform proiecţiei bugetare, ordonatorii principali de credite ai bugetelor locale pot propune autorităţilor deliberative, până la data de 31 octombrie, aprobarea redistribuirii fondurilor între proiectele înscrise în programul de investiţii.
(2) Ordonatorii principali de credite sunt responsabili de utilizarea eficientă a fondurilor alocate investiţiilor, precum şi de realizarea obiectivelor de investiţii incluse în programele de investiţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect de hotarare initiat de consilier local s_mari s_mari un consilier local poate initia un proiect de hotarare privind intocmirea unui studiu de fezabilitate pentru amenajarea unui trotuar, avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Efectuare receptie finala obiectiv de investitii finantat de sapard (din categoria art. 7 alin. (2) din hg 273/1994) serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Conform art. 8 alin. (2) indice 1 din HG 273/1994, cu modificarile si completarile ulterioare, Pentru obiectivele de investiţii cuprinse în programe ... (vezi toată discuția)
Aprobarea modului de utilizare a rezervei bugetare si a raportului de expertiza contabila cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu in ce lege e prevazuta aprobarea raportului de expertiza contabila de catre consiliul local ,anterior adoptarii hotararii pentru utilizarea ... (vezi toată discuția)