avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... ANL - Calcul virare recuperare invedtitie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

ANL - Calcul virare recuperare invedtitie

Buna ziua, Am nevoie de un sfat legat de calculul viramentului catre ANL din chiria incasata de la chirias. Am de aplicat legea 152/1998 actualizata in mai 2017 si partea de virare catre ANL nu mi-e clara deloc.Nu gasesc in lege formula.Cat despre partea de tabel cu aceste elemente nici nu poate fi vorba.Am cerut asistenta unde trebuie si mi s-a spus ca e publicat totul in M.
Oficial, Legea...etc. La telefon tot asa: treaba lor e sa incaseze nu sa dea sfaturi, pareri... X-( . Dau un ex. clar : Din fisa de calcul reiese o chirie de 181 lei.Dupa aplicarea alin.9.1 maximum este de 46.6 lei. Dilema mea este deci :Cat din 46.6 lei virez la ANL ???? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Hotarare 1174 din 28 oct 2021 gigione01 gigione01 Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL? In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare apartament anl. buna ziua! ... Kanis Kanis Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL. Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie. Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
Locuinþã anl GheorgheFloroiu GheorgheFloroiu Bună seara, Aş vrea să ştiu cum poate un tânăr să primească o locuinţă de la Primărie. Ce condiţii trebuie să îndeplinească un pentru a fi ... (vezi toată discuția)